guestbook

gastebuch

Patrick Dippell, 29 mei 2017 10:06


Beste Jochen,

Via deze weg wil ik jou en jouw collega’s, nogmaals, hartelijk danken voor de goede service die mij is geboden. jullie eerlijkheid, openheid, gemeende interesse en geduld waren voor mij doorslaggevend bij de aanschaf van de auto. En de wijze waarop jullie acteerde op het moment dat het dakraam (even) niet goed open ging was bewonderingswaardig. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik het meest dankbaar ben voor de heerlijke dag die ik samen met mijn dochtertje had op de dag van de proefrit. Zij heeft het er nog steeds over! Bedankt!

Groet,

Patrick

Hub lassauw, 11 mei 2017 19:32


En vervang auto

Hub lassauw, 11 mei 2017 19:30


Gaat dat 30mei apk met beurt.UK breng due auto debit 29mei.denk aan de remmen

Edwin Markhorst, 5 mei 2017 08:56


Dave, Jochem en alle medewerkers,

Ik wil graag mijn complimenten geven voor jullie garage, in jullie bedrijf voel je je nog echt klant, met de aankoop wordt je uitstekend begeleid en dat gaat ook gewoon buiten kantooruren door waardoor de aankoop met vol vertrouwen snel werd gedaan. Zeker de aftersales verdiend een pluim, het was jullie zelfs niet teveel om een medewerker even met de trein naar Bladel te sturen om onze auto voor wat kleine servicewerkzaamheden op te komen halen.
Allemaal met volle overtuiging en zonder enige discussie over kosten.
Zoals jullie met zijn allen dit bedrijf runnen kunnen veel renomeerde merken (lees dealergarages) een voorbeeld aannemen.
Ik ga jullie bedrijf ten zeerste aanbevelen, ik heb al vele auto gekocht in mijn leven maar heb deze service nog nooit meegemaakt.
top.

Edwin Markhorst

Niels en Laura, 18 januari 2017 17:59


Jochen, bedankt voor de goede en snelle service! De auto rijdt weer zoals het hoort. Bedankt ook voor de mooie bos bloemen ook namens Laura. Groeten Niels

Tiny en Roger Meijs., 20 september 2016 11:45


Beste Dave, Jochen en medewerkers.
Het was voor ons weer een waar genoegen om bij jullie en nieuwe (gebruikte) auto te kopen en onze huidige auto in te ruilen.
Wij hadden bepaalde wensen en er is gezocht om de voor ons juiste auto te vinden. Er is rekening gehouden met onze wensen, met als resultaat een schiterend afgeleverde auto met volle tank.
Een paar kleinigheidjes zijn na aflevering nog zonder enig probleem opgelost. Wij zijn opnieuw weer zeer tevreden. Voor alle anderen die dit lezen, bevelen wij dit bedrijf ten zeerste aan, mede omdat wij bij dit bedrijf al meerdere autos gekocht hebben en dus ruime ervaring hebben met dit bedrijf en haar medewerkers.
Tiny en Roger Meijs.

Robbie en Rosita Majoor, 15 augustus 2016 11:30


wij hebben hier onze Landrover Evoque gekocht en zijn zeer tevreden op de manier waarop we geholpen zijn. de prijs en kwaliteit zit bij dit bedrijf op een hoog niveau.De auto werd in perfecte staat afgeleverd en er was zelfs getankt voor ons. Ook was er iets kleins niet aanwezig en is dit opgestuurd naar ons huis. toen we thuis kwamen waren er al bloemen bezorgt. dit geeft toch wel aan dat je om je klanten geeft. Liberty Cars hartelijk bedankt voor de goede en leuke service en de volgende auto kopen we zeker bij jullie.

Joël S., 14 augustus 2016 14:15


Wederom geslaagd bij Liberty Cars;
Inmiddels al de 2e auto gekocht, ook deze weer netjes afgeleverd. Eerlijk gesprek en advies, kleinigheidjes prima opgelost door Dave, Jochen en hun team.
Zelfs bij de koop van een relatief kleine, goedkopere, auto was er alle aandacht.
Eindelijk een garage met goeie service !

Rudy & Jeanet, 7 juli 2016 22:15


Prettig en ongedwongen zaken gedaan in het verre zuiden. Na dik 200 km te hebben gereden zijn we door Jochen zeer gastvrij ontvangen. Na een proefrit en fijne onderhandeling zijn we eigenaar geworden van een mooie nette Audi A3 sportback. Een goed en gastvrij bedrijf,Jochen bedankt voor het plezierig zaken doen.

Milenko Pavicic, 4 mei 2016 09:48


De mensen van Libertycars staan altijd klaar om te helpen en mee te denken als dat nodig is. De service is "ouderwets" goed.

Steve en Rosaline , 13 februari 2016 19:39


Bedankt voor de super service, goed advies en de lekkere koffie. Top garage!

Vul hier uw naam in, 30 november 2015 13:22


Vielen Dank für die angenehmen und professionellen Verkaufsgespräche. Die gesamte Abwicklung war kompetent, sehr zuverlässig, schnell und ausgesprochen kundenorientiert. So einen Kfz-Händler findet man nicht oft! Ich kann Dave und sein Team weiterempfehlen.

Michael en Sharon, 25 oktober 2015 09:19


Niet alleen voor Amerikaanse auto's kun je bij hun terecht.
Een prettig verkoop gesprek, flexibel tot en met, vervolgens een aflevering van de auto waar menig autobedrijf een voorbeeld aan kan nemen en bij problemen achteraf een perfecte oplossing.
Een super bedrijf waar we zeker terug komen.

Hai Smitsmans, 17 september 2015 21:20


Bedankt voor de hele mooie service! Een bedrijf dat zijn afspraken ook nakomt! Klasse!

Guido ten Have, 14 september 2015 14:09


Het was een leuke aankoop, de Mini Cooper S, en fijn ontvangen en tot de koop gekomenjodi. Vrij snel na de aankoop ging er het een na het ander mis ! Het leek ons niet gegund. Maar door niet opgeven ook van de kant van Liberty Cars die alles netjes opgelost hebben ! Is het toch nog een geslaagde aankoop geworden !! Bedankt !

Vul hier uw naam in, 21 augustus 2015 23:54


Door koppelingsproblemen stonden wij stil in Valkenburg. Dus hebben wij geprobeerd om via een dealer verder geholpen te kunnen worden. Dit ging allemaal niet vanzelf. Totdat een voorbijganger ons erop attendeerde dat liberty cars in de buurt zat, en dat zij ons wel verder konden helpen.
Deze voorbijganger had het bij het rechte eind.
Wij zijn fantastische geholpen door dit team.
Wij zaten 200 km van huis, maar dankzij hun is alles opgelost.

Rob van Jaarsveld, 8 mei 2015 09:00


Jongens, alweer bedankt voor de super service! Jullie blijven me verbazen... Mijn Infiniti kan er weer een poosje tegen.

Marcel, 23 april 2015 15:01


Ja Joel Schielke..............zo ben ik er ook terecht gekomen 8 jaar geleden, op weg naar een ander bedrijf om een auto te gaan bekijken maar onderweg toch even langs Liberty Cars omdat het op de route lag. Daar heb ik een proefrit gemaakt en de auto gekocht. In het gehele gastenboek spreken de reacties voor zich en zelfs na 8 jaar trouwe klant te zijn moet ik concluderen dat er nog steeds niets veranderd is en de service en omgang gewoon op het zelfde hoge niveau doorgaat. Dus niet alleen bij de verkoop om een klant binnen te halen! Pefecte garantie en service zoals het hoort!

Michael haselier, 29 maart 2015 14:07


Ich habe bei Liberty Cars meinen Dodge ram aus 2012 gekauft, und kann nur sagen das ich jederzeit mein Auto dort wieder kaufen würde. Service Kundennähe alles hat gepasst.
Man war sogar so freundlich und hat für die Zeit bis das Fahrzeug fertig zur Abholung war ein Leihwagen zur verfügung gestellt. Ich als Kunde wurde mehr als zufrieden gestellt.

Joël Schielke, 3 maart 2015 09:26


Helemaal blij met onze nieuwe auto !
Eindelijk een eerlijke verkoper gevonden.
Puur toevallig bij Liberty Cars terechtgekomen, vooral door slechte ervaringen elders. Meteen een goed gevoel; normaal en open gesprek, geen opdringerige verkopers bullshit, eerlijkheid over de auto waar ik voor kwam.
Vragen werden snel en correct beantwoord, contact per mail en telefoon verliep ook soepel.
Auto werd netjes afgeleverd, zelfs eerder als gepland. Zelfs nog een leuk extraatje na de koop, wat het helemaal afmaakt.
Oh ja, er is ook lekkere koffie ;)

Philippe Tummers, 27 februari 2015 20:48


Dave en top team!
Bedankt voor de goede en snelle service!
Onze shuttle bus is weer helemaal klaar voor de Tefaf om onze gasten weer comfortabel te vervoeren. Bedankt voor het vakkundige onderhoud en de keuring!
Chapeau!!! Hartelijke groet Philippe Tumners Hotel Restaurant Tummers Valkenburg.

Rob Hartog, 15 februari 2015 20:25


Dave, Jochen, Danny en Stef super bedankt voor de goede service.

Groeten,
Rob Hartog
Ford Thunderbird

Anke & Francois, 12 februari 2015 21:52


Complimenten voor de heren van Liberty Cars! Aan de hand van onze wensenlijst hebben Jochen & Dave een geweldige auto gevonden, vorige week werd onze BMW 535 Xdrive afgeleverd. Alles verliep in prettig overleg en volgens afspraak. We hebben onze vorige auto in kunnen ruilen tegen een faire prijs en nadien bleven ze behulpzaam! Blij dat we hier onze nieuwe auto gekocht hebben. Bedankt!

Frank Schoonbrood , 3 februari 2015 17:36


Dave en personeel.....
Bedankt voor de reparatie aan mijn Jeep.
Steff heeft zijn uiterste best gedaan om een juiste oplossing te vinden voor mijn autoalarm.

Ben tevreden over de prijs en het geleverde werk.

Bij Liberty Cars in Valkenburg is uw auto in goede handen.

Groet,
Frank Schoonbrood


Leon Seijsener, 4 december 2014 17:16


Vanmiddag tijdens een werkoverleg in de buurt mijn invalide bus opgehaald en weer netjes teruggebracht voor de APK!
Bedankt Dave en de rest van het Team voor de Top Service!!!
Ik kan weer veilig en goedgekeurd zakelijke en recreatieve kilometers rijden.

ton en carla beerepoot, 19 november 2014 11:05


Alles klopt : een beste , betrouwbare auto + garage + een goed en leuk kontakt met Jochen en Dave !!
En als noorderlingen uit Hoorn is een uitje naar Valkenburg helemaal top !!

Evelina & Iwan, 7 november 2014 18:34


We hebben afgelopen weekeinde onze nieuwe Ram opgehaald.
Hij stond er super bij.
Het contact met Jochen en Dave was zeer vriendelijk en prettig.
Zij geven ook eerlijk hun mening over dingen en als men iets wil wat in hun ogen geen meerwaarde heeft zeggen ze dat ook, Ze hadden ook extra geld kunnen verdienen, maar zo zijn zij niet.
Ook kan men hun altijd bellen of langsrijden met vragen die graag door hun worden beantwoord.

Hierbij willen we graag het hele Team bedanken.
ps:het bloemetje is zeer gewaardeerd.

Rob van Jaarsveld, 3 november 2014 21:31


No-nonsense garantie... Bestaat zoiets? Jazeker, maar daarvoor moet je wel even naar Valkenburg!
Vanwege een vibratie in het stuur vooral tijdens het remmen werd ter plaatse besloten de remschijven op de vooras te vervangen. 2 dagen later belde Danny al voor een afspraak, en nu, een week later is alles weer piekfijn voor elkaar.
Onder het genot van een kopje koffie een paar leuke gesprekken gehad met Dave, Jochen, Danny en een aantal andere klanten, want ach, je moet toch even wachten tot de reparatie klaar is.
Gelukkig kan je ongedwongen de werkplaats inlopen om eens te kijken hoe de auto er van onderen uitziet, en vooral hoe de monteurs hun werk doen. Een en al vakmensen, die ook niet schromen adviezen te geven, erg fijn om mee te maken (ik ken het ook heel anders).
Twee en een half uur later weer onderweg, met een auto die niet meer schudt tijdens het rijden en remmen, en dat alles onder 100% garantie. En ook nog eens gratis advies.... Het moet niet gekker worden.
Guys, thanks again!

Vanhoudt, 21 oktober 2014 20:31


Vandaag de ford f150 van mijn zoon opgehaald ,stond al een jaar stil met een fout die niemand kon vinden ( de specialisten in Amerikaanse wagens) per geluk kwamen we aan het adres van liberty Cars Valkenburg . Vorige week de auto binnen gebracht en vandaag gaan halen en rijdt perfect dat noem ik specialisten bedankt Liberty Cars gr Vanhoudt

Rob & Lubert van Jaarsveld, 18 oktober 2014 19:28


Vandaag was het zover: de Infiniti kon worden opgehaald. Zoals beloofd stond hij ons tegemoet te glimmen, met volledig gereviseerde velgen, halve tank brandstof en een heerlijke Limburgse vlaai.
Jochen, het wederom zeer aangenaam met je te spreken, nogmaals dank voor de snelle en goede levering van onze nieuwe aanwinst.
Tot gauw!
Groet ook aan Dave!
Rob.

Gaby & Det, 17 oktober 2014 09:35


Wir sind seit einem halben Jahr Kunde bei Liberty Cars mit unserm Hummer H3. Jetzt war leider eine kleine Instandsetzung bei meinem Kleinen nötig, die bei Liberty schnell und Super erledigt wurde. Bei der Abholung hat meine Frau einen süßen, kleinen Mini gesehen, den sie dann auch ein paar Tage später gekauft hat. Und dann gab es eine Überraschung nach der anderen! Nicht nur das wir den Brief sofort bekamen, ohne das wir etwas Anzahlen mussten, es gab auch noch eine Inspektion Gratis und einen vollen Tank bei der Abholung inclusive einen Blumenstrauss für meine Frau. Wir haben schon diverse Fahrzeuge gekauft, uns aber noch nie so fair und freundlich behandelt gefühlt wie bei Liberty Cars. Ein dickes Lob an das ganze Team, diese Garage kann man wirklich mit gutem Gewissen empfehlen.
Gaby und Det

Rob & Lubert van Jaarsveld, 12 oktober 2014 20:39


Wat een aangename verassing dat Liberty Cars in Valkenburg. Ik was op zoek naar een Infiniti en we hadden er eigenlijk al een gekocht. Helaas was de verkoper niet in staat om de papieren in orde te krijgen, dus na verder zoeken kwam ik hier terecht. Na wat heen en weer mailen telefonisch contact gehad met Dave waarna ik een prettige offerte kreeg voor een tweetal auto's.

Gisteren uiteindelijk wezen kijken naar onze favoriet, maar na uitgebreide voorlichting door Jochen en een behoorlijke proefrit hebben we juist de andere gekocht.

Wij waren vooral onder de indruk van de ambiance, het open karakter van zowel het bedrijf als de mensen.

We wachten met spanning op de aflevering van "onze" mooie, gitzwarte Infiniti FX35!

Dave en Jochen, jullie kunnen nu al niet meer stuk.... dikke duim omhoog!

Jessy Beckers, 12 september 2014 16:17


Vandaag weer top service geleverd door Liberty Cars! Hopelijk duurt het nu wat langer voordat ik jullie weer nodig heb...

Dikke aanrader!

Rob Monissen, 12 september 2014 14:04


Service met een grote S het bestaat nog in deze wereld. Daarvoor moet je naar Liberty Cars Valkenburg

Dank voor de superservice!

virgil welling, 27 augustus 2014 22:03


bij ons eerste bezoek bij jochen was het meteen raak, een super-leuke klik en helder gesprek met alle uitleg was voor ons DE doorslag....hier gaan wij een auto kopen
en na enig overleg hebben we hier een mooie dodge ram gekocht....jochen je bent een toppertje
en ik denk dat vele net zoals ik daar hetzelfde over denken
tot gauw

gr virgil en patricia

Birgitt Lothmann & Dirk Latz, 26 augustus 2014 22:18


Wir haben von der Firma Liberty Cars einen Dodge RAM 1500 als Neuwagen gekauft. Der Verkaufsraum ist groß, liebevoll eingerichtet und sehr gepflegt. Wir wurden überaus freundlich und kompetent beraten und fühlten uns sofort wohl. Alle Fragen konnten ohne Rückfragen direkt geklärt werden, und die Verhandlungen fanden in einem für beide Seiten sehr fairen Rahmen statt. Das Unternehmen bietet eine umfangreiche Garantie und besitzt für die Inspektionen eine eigene Werkstatt. Der vereinbarte Liefertermin wurde ohne Umschweife eingehalten, alle verhandelten Komponenten stimmten. Die Übersendung der Papiere per Paketdienst erfolgte ebenfalls schnell und einwandfrei. Der Wagen war für die Überführung sogar voll getankt. Um ein paar kleine Nachfragen wurde sich auch im Nachhinein sehr serviceorientiert gekümmert.
Für Kaufinteressenten von US-Cars können wir dieses Unternehmen nur wärmstens empfehlen. Wir haben schon mehrere Autos gekauft, uns dabei aber bisher noch nie so partnerschaftlich behandelt gefühlt.
Wir freuen uns schon auf den nächsten Kauf.
Birgitt & Dirk


Roger Meijs., 21 augustus 2014 15:59


Beste Dave en medewerkers,
Inmiddels onze 2e auto bij jullie gekocht. En ook nu weer kan ik niets anders dan concluderen dat ik uiterst tevreden ben met de auto en jullie service.
Bij jullie is de klant nog echt koning, en wordt je als klant altijd eerlijk behandeld. Geen discussies indien er wat is, het wordt opgelost. Voor iedereen die dit leest kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. Dave en medewerkers, ga vooral zo door en voor ons zal het zeker niet de laatste auto zijn die wij bij jullie gekocht hebben. Tiny en Roger Meijs. Warsage.

jochen, 6 augustus 2014 14:00


Beste jochen en dave,
Hartelijk dank voor de enorme bos bloemen.
De auto loopt geweldig.
Heel fijn.
Als dank onze eigen gebakken vlaai die wordt op dit moment gebracht.
Groet,
Frans

Chris, 30 juli 2014 08:57


Uitstekende service is een onderscheidend kenmerk. Bij Liberty Cars heb je deze service! Snel en gemakkelijk hulp als er problemen zijn. De klant is koning - zo werken wij in mijn bedrijf. En zo voel ik dat ook bij Libertycars!

Bedankt!

John Kikken, 1 juli 2014 23:17


beste Dave,

we hadden je gevraagd ons met je grote vakkennis te ondersteunen bij de aankoop van een oldtimer. Dat was een geweldig goede zet van ons.
Bedankt voor je goede adviezen, de service die je ons geboden hebt en de zeer prettige samenwerking, die we overigens al vele jaren kennen. En die grote bos bloemen deed het prima bij m'n vrouw.
hartelijk dank

John

Beudeker, 12 april 2014 13:25


Goeden avond Liberty mensen,

verleden week vrijdag werden mijn vrouw en ik zeer aangenaam verrast met een prachtig boeket.
We zijn nalatig geweest U - en Jochem en alle medewerkers - te bedanken voor deze mooie geste. Het is nu, na een week, nog steeds een mooi boeket
Dus beter laat dan nooit. BEDANKT !!!.
De auto doet het prima, we zijn zéér tevreden.

Josephine en Jacques Beudeker - Spronck

Valkenburg aan de Geul

Piet en Marjo Beugels-Pasmans, 8 april 2014 10:26


Op 19-3-2014 kochten wij bij jullie een Chrysler PT cruiser uit 2001.
Jullie stonden zo achter deze auto dat wij 3 maanden garantie op de motor en automaat bak kregen zonder meer kosten .
bij jullie was er altijd een vriendelijk onthaal ,goede service en 100 % na komen van jullie afspraken .
Wij zijn super tevreden , een echte aan rader zowel voor nieuwe als een gebruikte auto ,
Nog maal bedankt voor de goede service ,de goede koffie die we bij elk bezoek kregen,en de mooie bos bloemen bij de aflevering van de auto.
groeten Van Piet en Marjo.


HenriB, 1 maart 2014 18:53


Beste LibertyTeam, waaronder Jochen!

We hebben een mooie gebruikte Jeep bij jullie gekocht en de service was en is geweldig goed!!
Buiten alle verwachting zelfs! We hebben geen moment spijt van onze aankoop in t verre zuiden.

Een echte aanrader is deze garage, ook voor aspirant kopers die niet in het Zuiden wonen...Je krijgt geweldige service!

Groet, fam. v d Berg

Jos Scholtes, 28 februari 2014 11:55


Veel te laat maar daarom niet minder positief!
Dave en Jochen,
In oktober 2013 onze 1e Ford Fiësta bij jullie gekocht. Goede deal gesloten! Voor jullie service en menselijke benadering een dikke pluim, en ga vooral zo door.
Zo kan het dus ook!

gr
Mariet en Jos

Hans van Moergastel, 25 februari 2014 18:43


faire vraagprijs en een faire inruilprijs, dan kan je snel zaken doen. ik heb er graag 600 km voor gereden. blij met mijn F150.
succes met de verkoop van mijn inruilen.
gr Hans

Sunshine Zonwering, 24 januari 2014 11:57


Hallo Liberty team,
Wij willen jullie nog even bedanken voor de goede service van afgelopen week. Passend vervangend vervoer geregeld en de auto tiptop in orde gemaakt. Hij loopt weer als een zonnetje.
groetjes, Jack en Angeline

Annie Delzainne, 24 januari 2014 11:47


Bedankt liberty team.

Voor de snelle actie,hoe jullie mij geholpen hebben met onze dodge ram.bedankt jullie zijn super.
Groetjes Annie Delzainne

Ed van GevelReinigingMaastricht , 16 december 2013 16:59


Dave,Danny,Jochen en Team

Bedankt voor het goed herstellen van de schade aan mijn auto , de auto ziet er weer als nieuw uit
Top , Bedankt

Fijne Feestedagen en een goed en gezond 2014

groetjes Ed & Nancy

Jörg und Kirsten Zimmermanns, 7 december 2013 21:50


Hallo Dave, Jochen und das restliche Liberty Team,
Wir haben heute unseren nagelneuen Ram bei euch abgeholt! Tolles Auto! Vielen Dank für alles, auch für's Taxi fahren zum Weinachtsmarkt. Das war bestimmt nicht unser letztes Auto von euch!
Macht bitte weiter so!!!
Liebe Grüße
Jörg

Sandra en Rokus, 5 november 2013 15:31


Dave, Jochen en Liberty team,

Bedankt weer voor de service, prachtige `nieuwe` auto en mooie bloemen. Altijd leuk om vanuit Utrecht even naar Valkenburg af te reizen, inmiddels voor de vierde auto en zeker niet de laatste.Helemaal goed.

Groetjes Sandra en Rokus.

willem, 4 november 2013 17:31


Dave & Team: Bedankt voor de goede zorgen! Mijn auto loopt weer als een zonnetje!

Schenk, 30 augustus 2013 10:58


Beste team libertycars,
Bedankt voor de perfecte afhandeling en aflevering van de Audi.

Familie Eurlings, 23 augustus 2013 21:42


Beste team van Liberty Cars,

Vandaag weer eens super geholpen met de reparatie van onze Espace! Sinds de aankoop ervan hebben wij alleen maar positieve ervaringen gehad bij jullie garage. De service is altijd even vriendelijk en opvallend persoonlijk en afspraken zijn duidelijk. Vervangend vervoer was ook weer optimaal geregeld, dank!! Wij blijven in de toekomst zonder twijfel van jullie deskundigheid gebruik maken. Top! Groetjes Marjan en Bart

Ger de Heus, 21 augustus 2013 13:31


Jochen, hartelijk dank voor de perfecte begeleiding en advisering bij de aanschaf van onze eerste Usa Pick-up. We rijden nu een aantal weken met een big smile rond, wat een genot. Je merkt niet eens dat de twee paards trailer erachter hangt..wat een power en comfort. Liberty cars zullen wij zeker aanbevelen bij onze relaties / kennissen. Jochen en Dave, ga zo door! Groeten, Ger & Marielle de Heus

jo franssen, 8 augustus 2013 17:40


eindelijk mijn droom, een Jeep, gekocht.
Perfect advies en Service met een hoofdletter. Zal jullie van harte aanbevelen bij mijn jalourse kennissen !
Keep up the good work.

marcel baselmans, 2 augustus 2013 18:27


Hey Liberty cars,
groeten uit het verre Australie. Hopelijk is de auto die ik wil kopen voor mijn knechtje nog "available" als ik terug kom in september, anders is het vette pech. hij zit er namelijk echt op te kijken en een proefrit voor mijn vakantie is helaas niet meer gelukt, anders was ie zeker verkocht(de jongen dan door de proefrit). G'day en hopelijk tot september.
Gr. marcel

Roger Franssen, 9 juli 2013 13:06


Dave nog bedankt voor de goede service !

Frank Stelten, 15 juni 2013 15:00


Rij sinds enkele weken op mijn nieuwe Harley Davidson Fatboy, een supper occasion van Liberty Cars. Bedank voor de prima service en goede afhandeling.

Dennis Orsel, 12 juni 2013 20:51


Ik rij nu een week in mijn ''eerste amerikaan''
Wat een genot!
Ben heel netjes open en eerlijk geholpen door Liberty cars. een goede prijs en service helemaal top!

Marcel Marell, 26 april 2013 21:27


Hoi Liberty people,

Weer bedankt voor de super service! Geweldig hoe jullie de puntjes op de i zetten.


Sonja en Jeroen, 26 april 2013 11:50


Sinds een paar dagen in het bezit van onze 'nieuwe' occassion.
Naar alle tevredenheid aangeschaft bij Liberty Cars.
De auto werd netjes, correct en snel afgeleverd.
Graag willen wij jullie bedanken voor de service, advies en de hulp bij het aanschaffen van onze auto. Ook het bloemmetje was zeer welkom.
Wij kunnen jullie in ieder geval aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een nette en goede auto voor een keurige prijs.
Rick van der Kraan, 14 april 2013 11:35


Alweer geslaagd voor een nieuwe bedrijfswagen bij Libertycars. We kwamen voor een bezoekje en een kop koffie. We gingen uiteindelijk de deur uit met een geplaatste order voor de dodge ram 2013. Service was weer super Dave, zoals altijd. Bedankt voor weer een geslaagde deal!

Hans Goossens, 10 april 2013 12:02


Ik met mijn BMWtje naar lybertycars omdat mijn achterlichten al een tijdje vreemd deden. Weinig tijd en dag erna moest ik naar den Haag. Met haperende achterlichten kon dit een probleem worden! Maar niet nadat de monteur van Liberty cars er ff tussendoor kostenpost naar had gekeken, was een probleem met een stekkertje en de massa. Binnen tie minuten opgelost met een schroevje en een boutje! Super en gratis ook nog, Toch maar ff een luxe vlaai gebracht de dag erna.
Top service.
Nog ff sparen en dan zeker ook bij Liberty cars kijken voor mijn volgende autootje.


Ineke en Hans, 4 april 2013 21:35


Wij zijn inmiddels 2 weken in het bezit van onze "nieuwe" aanwinst en zijn erg tevreden met de aanschaf. Zowel de koop als de aflevering was voor ons een feestje. De auto is in een super staat afgeleverd.
Zeker voor herhaling vatbaar. Jongens bedankt en wellicht tot de volgende keer. mvg I&H

Rick en de Meiden, 3 april 2013 16:31


Team Liberty Cars Valkenburg,
Onze nieuwe aanwinst tot meer dan volle tevredenheid gevonden en goed uit-onderhandeld door jullie in recordtijd.Een goede inruilprijs voor de vorige auto gekregen, en dadelijk vele leuke en onbezorgde kilometers maken met de Audi Q5: Super service Dave en de Boyz van Liberty Cars....Thanx!

Jack en Karin en de kids, 12 maart 2013 17:32


Hallo Liberty TEAM ,

AUDI Q7

Na heelang zoeken ( 3mnd) door jullie en eindelijk een goed bericht de auto is gevonden . Meteen door jullie opgehaald voor test rit zonder enige toezeging. Natuurlijk test rit liep gesmeerd na een week geleverd en nu al vol in de sneeuw met mijn AUDI Q7 . Bedankt voor de goede service en vastberadenheid . Ook het bloemetje is iets extras, wat voor ons de eerste keer is bij aankoop van een auto.Veel succes en ga zo door . Jack en Karin en de kids.

Bronsheim, 15 januari 2013 16:23


Geweldig bedrijf verschillende wagens gekocht goeie service en een geweldig team en als de bloemen op zijn dan kopen wij weer een nieuwe wagen grapje bedankt

Maurits Reiters, 22 december 2012 16:23


Een garage waar service voor op staat.geen gezeik maar gewoon het probleem oplossen. Hartelijk bedankt voor u goede service Liberty Cars valkenburg. TOP
Maurits

Theo Marx, 6 november 2012 15:33


Hi Dave,

GISTERAVOND ZATEN WE OP DE BANK.WE LAZEN.
TOEN GING DE BEL.WIE IS DAAR? IK KOM EEN BLOEMETJE
BRENGEN .HET BLEEK VAN JOU TE ZIJN.
IK HEB IN MIJN LEVEN NOGAL WAT AUTO'S GEKOCHT,
MAAR DIT WAS NOG NOOIT GEBEURD.
HEEL HARTELIJK DANK VOOR DE VRIENDELIJKE GESTE.

THEO MARX.

Wim Hermsen, 4 november 2012 13:15


Hierbij wil ik Dave en zijn team bedanken voor het oplossen van mijn probleem te weten een nieuwe dynamo en stabelitrack te hebben geplaats onder garantie zo zie je maar weer dat bij Libertycars ervice en garantie vanzelfsprekend zijn nogmaals bedankt groetjes Wim

Diana marell, 26 oktober 2012 23:35


Vanmiddag onze gmc arcadia opgehaald,. We werden hartelijk ontvangen door Dave . We zijn supertevreden over alles, verkoop, aflevering, alles naar wens. Superblij zijn we met onze mieuwe auto. Thuis stond mij nog een leuke verassing te wachten, een supermooie bos bloemen. In 1 woord geweldig. Dankjewel!Jullie hebben er trouwe klanten bij!! Marcel en Diana Marell

Rokus en Sandra, 20 oktober 2012 10:56


Hallo Dave, Jochen en medewerkers,

Ontzettend bedankt voor de ontvangst gisteren. Weer een heerlijk bakkie koffie gedronken en de auto stond weer perfect klaar. Fantastische rit naar huis gehad in de zon met dak open! Net werd er dan ook nog eens een prachtige bos bloemen bezorgd, ons weekend kan niet meer stuk. Nogmaals bedankt, jullie service is super en zie je nog maar zelden zo.

Groet Rokus en Sandra

b. bervoets, 23 september 2012 13:25


beste dave,jochen en alle meedewerkers

gisteren ben ik mijn chevrolet avalanche komen op halen ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie steun,advies,super service en luisterend oor ,ook bedankt voor het boeket bloemen .
mijn droom auto is verwezenlijkt nu .
met vriendelijke groet barry en samantha bervoets,vestjens

Ruud Daams, 5 september 2012 16:26


Vandaag voor onderhoud aan mijn Amerikaanse Oldtimer bij Dave en zijn team geweest.
Service Zoals altijd weer SUPER!

bedankt Dave en monteurs!

Kailash Ramlakhan, 16 augustus 2012 11:59


Beste Jochen en Dave,

Ik was tot een week geleden niet bekend met Liberty Cars. Zag een auto rondrijden in Rotterdam met jullie kentekenplaat en dacht '' Vraag me af wie ze zijn en wat ze hebben''. In de avond de website bezocht. Wat meteen opviel was de sterke focus op de klant. Daarnaast een ruim aanbod aan diverse interessante en exclusieve auto's. Zelf zag ik een auto staan die ik leuk vond. Aangezien ik uit Rotterdam kom is het ruim 2 uur rijden. Ik nam contact op en sprak met de heer Jochen die mij keurig/proffesioneel te woord stond. Ik kreeg een uitnodiging om de auto te bezichtigen. Aangezien ik pas rond een uur of 20:00u aanwezig kon zijn was het voor mij vrij moeilijk. Dit was voor Jochen geen probleem. Ik werdt netjes opgewacht en kreeg keurig de auto te zien met duidelijke uitleg en uiteraard de proefrit(wat tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend is bij autobedrijven. Ik heb binnen Nederland toch een hoop autobedrijven bezocht in o.a. Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Apeldoorn, Hoorn en ga zo maar door. Ik kan oprecht stellen dat Liberty Cars zich met afstand onderscheid in haar dienstverlening met een sterke focus op de klant, flexibiliteit, betrokkenheid en een objectieve houding. Bij dit bedrijf denkt men echt met je mee en komt men met maatwerk.
Zou ik dit bedrijf aanraden aan mensen binnen mijn familie/vrienden? Zeer Zeker!
Jochen nogmaals dank voor de topservice en de gastvrijheid zoals ik deze heb mogen ervaren! Voeg er nog een bij aan de fanclub!

Jack en Ang, 6 augustus 2012 18:24


Vandaag onze Dodge ram opgehaald. Zoals gewoonlijk super afgeleverd. Bedankt voor jullie super service, en laat de tiramisu maar smaken. Groetjes Sunshine Zonwering Maastricht

Harold, Meerssen, 3 juli 2012 16:54


Beste Dave en Danny,
Mag ik jullie hartelijk danken voor de topservice geleverd na het stilvallen van mijn chrysler voyager vorige week.
Na het uitvoeren van een tussenbeurt en het vervangen van de remblokken achter liep de linkerachterrem vast op weg naar Zwitserland. Op vrijdagmiddag geen pretje als je in de buurt van keulen langs de weg staat en 's avonds nog een diner hebt in de buurt van Zürich. De remcylinder was gebroken.
Danny heeft onmiddellijk gereageerd en een vervangende auto op de ambulance gezet en mijn auto komen ophalen. Binnen 3 uur kon ik mijn reis voortzetten. Een groot kompliment!
Na mijn terugkomst op dinsdag kreeg ik 's ochtends al een telefoontje van Dave dat mijn auto, gerepareerd (zowel links- als rechtsachter de cylinder vervangen) klaar stond. Dit alles gratis! Ik kan niets anders dan concluderen dat dit topservice is en Dave en medewerkers: jullie hebben er een ambassadeur bij!!
gr. Harold

Marcel, 23 april 2012 12:03


Met het afleveren van mijn achterklep mijn nieuwe Dodge compleet. Bedankt voor de boven verwachting fijne aflevering. Even een reactie op een "negatief berichtje": handelaren moeten niet zeiken maar hun verlies nemen als ze zonder garantie kopen. Sensoren in de wielen zijn een keus geweest van de vorige koper die de sensoren waarschijnlijk te duur vond. Accu en multiriem mogen ook wel een keer versleten zijn bij een auto van 5 jaar, dus blijft er niet veel meer over wat eigenlijk niet goed was. Volgende keer gewoon met garantie kopen, overal worden auto's pas in orde gemaakt na verkoop omdat handelaren altijd een koopje willen. Ik blijf gewoon lekker elke keer vanuit Eindhoven naar Valkenburg komen om ook met garantie nooit te duur uit te zijn. Dave, gewoon zo door blijven gaan en inderdaad iedereen maakt fouten en daarom moet er ook altijd in oplossingen gedacht worden.
Gr. Marcel

t-shirts, 20 april 2012 16:26


Wat een leuke website!

t-shirts

Dave Agueria, 19 april 2012 09:56


Geachte heer Koens,
Uiteraard mogen er ook negatieve dingen gemeld worden op ons gastenboek en die laten wij ook gewoon staan. Overal worden fouten gemaakt en ook bij ons en daar kunnen we alleen maar van leren... ECHTER u moet dan ook zo eerlijk zijn om te vermelden dat u als HANDELSONDERNEMING Koens te Helmond de auto niet voor 28000 maar voor 23750 heeft gekocht met als voorwaarde dat hij werd meegenomen zonder garantie en zonder afleveringsbeurt en zoals hij stond!!! U heeft ook zelf gekozen om de niet originele 24" wielen te nemen waar geen sensoren in zaten. Evengoed bedankt voor uw geschreven stukje. Met vr.groet, Dave

koens, 18 april 2012 10:13


geachte dave
de bij u gekochte avalanche 2007 voor 28.000.- euro was vanaf het begin een probleem auto ,bij naar huis rijden linker voorrem vast gelopen na 20 km
nieuwe accu want start
niet meer
nieuwe multi riem
nieuwe remklauw
geen sensors in de wielen
dus werkt het bandendruk
system niet meer
had beurt gehad in de deur te lezen in januari
dan is er veel vergeten
mg koens te helmond

koens, 18 april 2012 09:39


er mogen alleen maar positive berichten geplaatst worden bij u op
het gastenboek. want negative worden niet geplaatst. mooi vertekend
beeld natuurlijk want er gaat altijd wel eens iets fout mvg koens

Roger Meijs., 6 maart 2012 10:57


Beste Dave, Ik wil op deze wijze mijn dank en waardering uitspreken voor jou en jou medewerkers.
Ik heb 2 jaar geleden een BMW 850I van 1991 bij jullie gekocht zonder garantie. De afgelopen periode heb ik nog al wat problemen gehad met deze auto. Ondanks dat de auto gekocht is zonder garantie ben ik steeds goed geholpen, en vond jij het vanzelfsprekend dat het probleem opgelost moest worden. Nooit heb je aangegeven dat er geen garantie verstrekt is op deze auto en is er telkens een afspraak gemaakt over de repartie en de te verwachten kosten ervan. Steeds hebben we in onderling overleg dit afgestemd en zijn lang niet alle kosten van een reparatie voor mijn rekening gekomen. Dit vindt ik een uitzonderlijke situatie, zo een service na aakoop zonder garantie, is pas klantvriendelijk zijn.
Als klant ben je bij jullie bedrijf echt een klant. In de verre omgeving zul je ver moeten zoeken naar een garage bedrijf dat zo met haar klanten om gaat.
Voor een ieder die dit leest kan ik enkel dit bedrijf aanbevelen als uiterst betrouwbaar, eerlijke en klantvriendelijk. Waar vind je dit nog in deze tijd!
Dave en medewerkers nogmaals onze dank en wij hopen nog lang klant bij jullie bedrijf te kunnen zijn.
Tiny en Roger Meijs Warsage.

CS.de Mirlitophile, 23 februari 2012 10:22


Wij hebben enorm genoten om in een wagen van LIberty Cars te mogen rijden. een mooie Prinsen wagen was het vvor Prins Jeroen 1 & Minister Dennis 2012 Vallekeberg.

roy en wendy, 8 februari 2012 13:55


Hoi Dave, dus ook voor de "kleinere" klanten een fijne en geduldige (!)service, super aflevering en een prachtige bos bloemen! Bedankt, gr Wendy en Roy

gaston delzainne, 23 januari 2012 11:30


Hoi dave,na een aantal autogarage langs te zijn geweest ben ik blij dat ik via internet bij jullie site terecht kwam.en mijn dodge bij jullie heb gekocht.bedankt voor de goede service en het prachtige boeket bloemen dat je bij ons heb laten bezorgen.groetjes voor het hele team van liberty cars gaston en annie delzainne

Marcel Baselmans, Prodon, 29 december 2011 11:13


He dave en het gehele team,
Allereerst een succesvol 2012 gewenst. Ik kijk uit naar mijn nieuwe auto en welvertrouwde goede service die ik 2 a 3 x per jaar heb van jullie. Over hoe goed en wat voor een fijn bedrijf jullie zijn ga ik niet verder op in. Iedereen kan het gastenboek lezen en daar staat precies in zoals het is. Topklasse. Nooit verwacht dat ik nog eens ooit zo trouw zou zijn bij een garagebedrijf. Door de goede garantie en service kom ik nu vanaf 2007 bij jullie over de vloer en ondanks het prachtige nieuwe pand toch heel klein en persoonlijk gebleven. En eindelijk een nieuwe Dodge Ram gekocht. Even de prijzen vergeleken bij andere aanbieders en na goed rekenwerk erachter gekomen dat de goedkope aanbieders niet zo goedkoop zijn en dat het maximaal 500 euro per auto verschilt onder de streep! Vaak dan zonder garantie. Dus kiezen voor de beste garantie en service en klantvriendelijkheid is dan de enige overgebleven optie. Dus fijn bij jullie de auto besteld, wat ik eigenlijk van te voren al wist. Dus toekomstige kopers, lees het gehele gastenboek goed en zie hoe tevreden iedereen is bij Liberty Cars.
Groeten en tot volgend jaar, Marcel

Marcel, 30 november 2011 21:11


Hey Dave en Marcel. Nog allebei gefeliciteerd met jullie verjaardag. Groeten Marcel

Sandra en Rokus, 28 november 2011 20:06


Hallo Dave en team,
Wat een heerlijke auto helemaal perfect.Bedankt voor de service en mooie bloemen. blij om bij jullie weer een mooie Tahoe gekocht te hebben.
Groet Rokus en Sandra, Montfoort.

Carmen en Marco, 27 november 2011 22:42


Beste Dave,
je hebt ons idd met de juiste auto kunnen matchen. We zijn erg tevreden met onze nieuwe bolide.
Hartstikke bedankt voor de goede begeleiding en uitstekende en professionele hulp.

Tot ziens bij de jaarlijkse onderhoudsbeurten.
Groeten,
Carmen en Marco
Almere

Rainer, 20 oktober 2011 08:37


Hallo Dave,
der RAM ist absolute Spitze. Mit jeder Fahrt freue ich mich den Wagen bei Dir gekauft zu haben. Die Gasanlage ist perfekt und meine Frau hat sich riesig über die Blumen gefreut (und ich über den vollen Tank!!)
Vielen Dank und bis bald, Rainer

Con Robijns, 12 september 2011 17:44


Heb ooit elders een dodge durango gekocht.., maar de service die ik bij Dave en zijn Team krijg is ongeëvenaard, eerlijk en betrouwbaar. Ook bij de aanschaf van onze corvette bij Dave, hadden we allebei direct de indruk eerlijk en oprecht behandeld te worden en wat hebben we een superauto voor een superprijs daarvoor terug gekregen!! Dank je wel, Dave en Team; alleen maar lof.., en bovendien een prettig en rustgevend gevoel om echt op jullie betrouwbaarheid te kunnen rekenen... Voor ons geen ander garagebedrijf meer.!
gr Con & Truus Robijns

harrie lahey, 12 september 2011 17:03


in mijn ogen zeer goede en gezonde zaak met een zeer goed TEAM,waar de klant veel voordeel aan heeft.heb al veel auto"s gekocht,maar nog nooit deze goede service gekregen zowel van DAVE als bij DANNY en de rest van het TEAM,ik koop nergens anders meer een auto !
ik heb er reeds 2 van DAVE en zijn SUPER tevreden over de ford en de dodge zeer geweldige auto"s
ik raad iedereen aan om hier een eerlijke en betrouwbare auto te kopen

Bouwservice H.Lahey

Isy Leenders, 12 september 2011 15:44


Hoi Dave,Als trouwe Nissan patrol rijdster,was ik na een proefrit met de nieuwe Dodge Ram meteen verkocht, hij rijd Super.Bedankt voor al die koppen koffie en de geweldige Service.
Als klant zijn wij voor 200% tevreden.
Isy en Frans
Elko International NV

peter de with, 6 augustus 2011 15:04


Had problemen met mijn dodge ram 1500 te hoge co uitstoot. Mijn garage kon het probleem niet oplossen, echter hier wel.

Het bleek een sensor in de uitlaat te zijn die net vervangen was door een bosch en daar zat het probleem in. Dank bosch!

Het rijdt nu weer super

Marcel, 3 juli 2011 15:19


Hoi Dave. Ik lees hier dat je ook SEAT's verkoopt, eindelijk ! ! Had ik dat geweten, dan . . . . Groetjes Marcel, ik kom gauw nog eens koffie drinken. Doei.

Barry en Vera, 28 juni 2011 21:31


Dave, bedankt voor de goede service en de mooie bos bloemen. We hebben al de nodige kilometers in de SEAT Altea gemaakt en hij bevalt zeer goed!

HAMILTON metaalhandel bv, 28 juni 2011 17:19


Hartelijk dank voor de goede service!!!!
We zijn zeer tevreden met de RAPTOR

Pito en Ilona, 12 juni 2011 13:52


Afgelopen week vonden wij bij Liberty Cars de auto die al jaren in ons hoofd zat: de Chevrolet Captiva. Wat een geweldige auto hebben we gekocht en wat een service biedt dit bedrijf. Een eerlijke benadering en niets is hun teveel. En dan de verrassing na twee dagen: een prachtige bos bloemen als bedankje ! Echt super ! Dave, Danny en de rest van de crew: Hartstikke bedankt voor deze mooie auto en jullie ongekende service !

Vankan, 5 juni 2011 19:25


Zeer tevreden over de aankoop, maar zeker ook over de aanpak en benadering van Liberty Cars. Dave en Danny TOP!

Met een eerlijke en open instelling is LIBERTY CARS zeker aan te bevelen.

Pieter van Tilburg, 13 april 2011 20:31


Al jaren ben ik verliefd op de Chrysler 300c. En ja hoor, na lang zoeken vond ik de enige echte op de site van Liberty Cars. Aldus, als een speer afgereisd vanuit Vlissingen naar Valkenburg om dit pracht exemplaar te bewonderen. Een rasechte blinkende beauty met een geweldig rijgedrag.
Over een auto moet je een goed gevoel hebben, maar natuurlijk ook over de garage en het personeel. Mede door Dave zijn vriendelijke servicegerichte aanpak (dus niet zo’n “gladde snelle” autoverkoper) , staat nu deze fraaie eye catcher bij ons op de oprit in Vlissingen.
Nu alleen mijn meissie nog een beetje opbeuren, want die mist de Jeep Wrangler (ingeruild bij Dave) toch wel een beetje (veel). Enfin, dus nu op zoek naar een old-timer Jeep. Dave, hier nog een schone taak voor jou weggelegd, misschien?
Liberty Cars, nogmaals hartelijk dank, ook voor de geleverde extra's waaronder de prachtige bloemen bij thuiskomst, ook namens mijn meissie.

Pieter van Tilburg
Vlissingen

R.Hendriks, 5 maart 2011 23:19


Hartelijk gefeliciteerd met jullie geweldige pand. We wensen jullie goede zaken toe An.Rob

Christof & Birgit Backhaus, 4 januari 2011 22:10


Hallo Liberty Cars,
auf der Suche nach einem zuverlässigen und kompetenten Importeur für unseren neuen Dodge RAM sind wir auf Liberty Cars gestossen und man muss echt sagen: Alles Top !
Zuverlässige und kompetente Betratung. Kein Vergleich zu den teilweise recht stümperhaften US-Cars Händler in Deutschland !
Wir sind rundherum zufrieden und empfehlen Liberty Cars jedem weiter.

Fa. netengine
Eggermühlen

Peter Podborny, 29 november 2010 10:42


Hallo liberty-cars,
wir haben uns zum Wochenende unseren neuen Lieferwagen abgeholt.
Was soll ich sagen das Fahrzeug ist TOP der Service rundum bestens.
So sollte Autokauf funktionieren. Kein vergleich zu anderen Importeuren hier in Deutschland.... Hier gilt noch die einzig echte Regel. "Ein Mann ein Wort".
Wir sind sehr zufrieden mit unserer Entscheidung das Fahrzeug in eurem Hause gekauft zu haben.
Wir wünschen euch noch weiterhin gute Geschäfte.
Gruß
Peter

Podborny & Co. Kg
CNC- Frästechnik
Leimberg 23
52222 Stolberg
Deutschland

Toine en Birgit, 17 oktober 2010 09:56


Wij hebben op 15 okt 2010 een auto gekocht bij Dave .De Grand Voyager 3.3I/V6 (stow n go).
Een heerlijke auto!
Dave heeft ons perfect geholpen en de service is super bij hun.De monteurs zijn erg behulpzaam. Een hele goede sfeer.Wat een mooi en eerlijk bedrijf.Dat vind en zie je bijna niet meer.Jongens bedankt. En aansluitend kregen we een gigantische bos bloemen thuis bezorgd. Wat een attend gebaar en goeie service.grt T&B

Gall & Gall Valkenburg, 19 september 2010 11:29


Al verschillende keren bij jullie geweest en altijd zeer goede service en klant vriendelijkheid.

Vriendelijke groet

Gall & Gall Valkenburg

huber smeets, 2 september 2010 16:46


Ik heb een paar maanden geleden een Audi a4 gekocht bij Liberty,
Ik rij al 40 jaar en heb diversen auto,s en garage,s gehad, maar eerlijkheid halve moet ik liberty auto,s een grootte pluim geven wat een perfecte service, zelfs met koffie en vlaai erbij.
Niks is hun teveel en niks is onmogelijk, Ik hoop er nog jaren klant te blijven veel succes verder en ik wens jullie een gouden toekomst.
Huber oet Mestreech

Fam.Boes, 1 augustus 2010 19:02


Zelden een service als de Uwe meegemaakt!! Na geraakt te zijn door een aluminium ladder op de A2 afgelopen dinsdag kwam ik de dag erna bij U vragen of U wilde kijken of de remmen en banden etc niet beschadigd waren. Wij werden met ons gezin hartelijk ontvangen met koffie en de auto werd uitgebreid gecheckt. Groot was onze verbazing dat er niets afgerekend hoefde te worden omdat U ook liever zag dat wij veilig thuis kwamen. Dit had ons in haarlem echt niet gebeurd. Heel erg bedankt voor de voortreffelijke service!!!
Fam.Boes - Haarlem

Die veilig thuis zijn alleen nog veel langer hadden willen blijven in het mooie Limburg.

Jo Friens, 18 juni 2010 12:07


Hi,
Es ik dit zo lees dat zijn jullie echt goed. vraag me af of jullie ook brommers repreren want ik heb un Puch.
Gr,
Dhr J Friens

Eugène van Loo, 14 juni 2010 21:32


Hallo Dave,
Een nieuw pand, een vernieuwde site en een nieuw gastenboek. Dan kan ik niet achterblijven met een bijdrage.

De volgende opsomming is zeker niet uitputtend. Dus wie aanvullingen heeft……

Volgens mij zijn eigenschappen en vaardigheden van de echte autoliefhebber: Kijken, voelen, ruiken, dromen, voorstellingen maken en veel praten en uitwisselen met lotgenoten. Altijd streven om zo dicht mogelijk bij vooral andere auto’s te zijn maar wel de eigen auto op de voet volgen als hij onderhoud behoeft. Echter als hij een onverwachts kuchje vertoond is het overleg met of oordeel van de deskundige van vitaal belang. Evenals het zoeken en uitvoeren van de noodzakelijke acties.

Ik ben al jaren behept met deze eigenschappen.
Sinds ongeveer 1995 ben ik klant bij je. En sindsdien kan ik als autoliefhebber mijn hart bij Libertycars ophalen. Het was nog even spannend bij de verhuizing naar de nieuwbouw maar ook daar heeft de sfeer niet onder geleden. Prima gelukt om zowel de autoliefhebber als de potentiële klant een sfeervolle omgeving te bieden. Daarvoor veel dank.

Afgelopen zaterdag kwam ik thuis van Libertycars. Ik had mijn xte auto bij je opgehaald. Thuis lag er een briefje dat MAKS bloemen en planten een bestelling bij de buren afgegeven had.
Zondagmorgen vol nieuwsgierigheid naar de afzender opgehaald. Valentijn is immers al geweest en we hadden geen andere bijzondere verwachtingen.
Surprise, surprise een bloemetje van Libertycars, en wat voor een, een waar bloemstuk.
Daarvoor veel dank. Niet alleen een aangename verrassing, maar ook nog eens van een aangename schoonheid.
Ook namens Maria hartelijk dank voor deze aangename verrassing.
Groeten Eugène van Loo

Marcel Spa, 2 juni 2010 12:10


Dave

wederom bedankt voor je goede service gisteren
zoals ik gisteren al zei hopenlijk niet tot ziens ivm problematiek van de auto maar met dit soort service naar klanten toe maak je toch positiev reclame
ook die knaap die mijn auto gerepareerd heeft is een uithangbord voor jouw garage

tot later

John v.Bussel, 20 mei 2010 09:00


Beste Dave en Danny,

Mijn complimenten voor de uitstekende service en medewerking die jullie verleent hebben bij de montage van de door mij aangeleverde onderdelen. Dit geldt ook voor de monteur die, zo ontdekte ik later, zelfs alle blanke bouten nog met lak heeft ingespoten tegen roestvorming. Waar maak je dat nog mee. Chapeau!

henk en riekie, 10 mei 2010 13:41


hoi dave, komen zeker snel even kijken naar jullie nieuwe pand.zet de koffie maar vast klaar.
groetjes Henk en Riekie

John Franken, 7 mei 2010 14:50


Hallo Dave en medewerkers,

Al ruim 10 jaar onderhouden jullie mijn aangepaste Chrysler Grand Voyager en ben hier dik tevreden over. Ondanks dat mijn auto vol zit met technische snufjes zoals een extra stuurbekrachtiger, extra rembekrachter, elektronische handrem en gasoverbrenging durven jullie toch maar te sleutelen aan mijn supercar. Ook het overleg met de bouwer van de Chrysler verloopt steeds perfect. Ondanks dat ik vaker klaag dat ik geen tijd heb word ik - zeker nu in jouw nieuwe bedrijf in Valkenburg - echt verwend. Het is rolstoel toegankelijk en ik kan zelfs met mijn laptop en jullie draadloos netwerk mijn dagelijkse werkzaamheden doen terwijl ik wacht. Zou ik een keer ziek zijn en kan ik mijn auto niet komen brengen, dan wordt er altijd voor gezorgd dat deze bij mij thuis wordt opgehaald. Jullie brengen mij koffie en maken sigaretjes voor mij aan. Super service dus, niet alleen de auto telt maar zeer zeker ook de mens. Ik hoop dan ook dat ik nog lang een Crysler Grand Voyager mag blijven rijden en door jullie het onderhoud mag laten doen .

Ga in elk geval op dezelfde ingeslagen weg door, jij en jouw team zijn een voorbeeld voor vele garagehouders.

Groetjes,

John Franken - Landgraaf

Diemant Verkeersopleidingen - Roger Diemant, 2 mei 2010 15:05


beste Dave & team,

sinds een maand ben ik de trotse eigenaar van een Chevrolet Avalanche, afkomstig uit jullie 'stal'.
Ik ben zeer gecharmeerd van jullie service en klantvriendelijke benadering.
Bij jullie heb je niet het gevoel een nummer te zijn, of een nummer te trekken als je jullie nodig hebt.
De levering van de auto is perfect gelopen, kleine dingetjes zijn meteen opgelost. Vragen worden meteen beantwoord.
Ik vind jullie een top team.!

Groetjes Roger Diemant
Diemant Verkeersopleidingen


paul, 31 maart 2010 18:29


dave een late reactie maar heel veel succes met jullie super mooi bedrijf.
mensen een vertrouwd adres en goede service !

Riet Souren, 13 maart 2010 13:28


Hallo Dave & medewerkers,

Nog bedankt voor de geweldige service van onze Chrysler!

Dit wordt echt gewaardeerd!

Alle succes en voorspoed op deze super locatie!

Groetjes,

Riet & Toine & Marijn

LARS HABETS (HABETS X-press), 27 februari 2010 23:55


Beste Liberty Cars crew,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pand, ziet er super uit!
Ook de nieuwe website mag er zijn!

Veel goede zaken gewenst,

Lars, Judith en Conner

D.Heijmans, 23 februari 2010 22:06


Hoi Daav, even een berichtje van een oude vriend.
Wil je graag feliciteren met jullie nieuwe zaak in Valkenburg.
Ik heb heel veel bewondering voor jou,omdat ik weet dat jij een van de weinige bent die zijn jongens dromen hebt waar gemaakt. Maar vooral voor je ouders, eigenlijk zijn zij degene waar het allemaal begonnen is.
Ik ben dus trots op heel de familie, die ik al van heel lang geleden ken.
Je vriend voor altijd.

Igor, 9 februari 2010 10:21


Hoi Dave en medewerkers,

Nog gefeliciterd met jullie prachtige pand. Een stuk groter maar toch met de oude vertrouwelijke gezelligheid en de allerbeste service.

Ga zo door!

Groet,
Igor

M. Bookelmann, 6 februari 2010 10:45


Langs deze weg wil ik u nogmaals heel hartelijk bedanken dat u mij afgelopen, maandag na sluitingstijd, terwijl heel zuid Limburg onder sneeuwde, heeft geholpen! Natuurlijk deed de kop koffie goed, maar ook het feit dat jullie in de garage serieus naar de klacht keken gaf vertrouwen! Ik heb deze avond gewoon nog les gegeven en kon daarna veilig weer terug naar Utrecht! Hartelijk dank! groet Marianne

Willy Willems, 5 februari 2010 17:47


Hallo Dave, Denise en medewerkers,

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe pand in Valkenburg

Chauffeurs Pouls Auto-techniek en LPG inbouw Baarlo, 4 februari 2010 02:45


Dave, Denise en medewerkers gefeliciteerd met jullie prachtige pand. Optimaal bereikbaar en het laden en lossen gaat nu als een fluitje van een cent!

Groeten Herm en Ger.

Maurice Stassen/Galerie Giardino B&T, 2 februari 2010 13:23


Hallo Dave, Denise en medewerkers,

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe pand in Valkenburg!
We wensen jullie goede zaken vanuit deze locatie.

Groet,
Maurice Stassen/Martin Dreessen

STUDIO NUTH BV totaalconcept in wonen, 1 februari 2010 11:06


Dave Denise & medewerkers

Wij wensen jullie heel veel succes in dit schitterende pand ! Wij zijn trots dat we bij zo'n geronommeerd automobielbedrijf het zeer smaakvolle interieur mochten fabriceren.
Groetjes en succes STUDIO NUTH B.V. marc van tilburg & team medewerkers

Armand Janssen, 31 januari 2010 12:54


Hallo Dave en medewekers,

Meerdere jaren hebben we samengewerkt in de amerikaanse automobielen.
Bij deze veel succes op jullie nieuwe lokatie.
Complimenten voor de mooie vernieuwde website.

Ik kom snel een keer voorbij.

Groeten Armand (ex Koenen)

Frank Winkens Spackspuitwerken, 21 januari 2010 09:54


Bij deze nog de beste wensen voor 2010, veel geluk,liefde,gezondheid en zakelijk een perfect 2010.
Gezien het nieuwe pand dat jullie gaan betrekken kan de start niet beter zijn.
Grts en we zien ons op de opening, grts Frank

Marcelino Lijesen, 19 januari 2010 13:54


Enkele jaren geleden liet je me eens proefrijden in een Amerikaanse auto rijden, je "haalde" me hiermee over om Amerikaan te gaan rijden. Hetgeen ik nu nog steeds met veel plezier doe en heb er beslist geen spijt van, erger nog: ik zou niet anders meer willen! Ik zal nu alleen even iets verder mijn wekelijks / dagelijkse (gratis)kopje koffie moeten halen. Ik wens jullie in ieder geval een PERFECT gezond en zakelijk 2010. Aan de SERVICE of de koffie zal het in ieder geval niet liggen, deze waren altijd 100% in orde.

marcel anja en sven meijers, 18 januari 2010 14:32


Veel succes met jullie nieuwe zaak.

Hub en Anita, 17 januari 2010 17:20


Veel succes en geluk met jullie nieuwe zaak te Valkenburg a/d GeulB

Tropical Schimmert, 16 januari 2010 14:31


Jammer dat jullie weg zijn uit Schimmert, maar voor zo 'n goede service en lekkere koffie maken we graag wat meer (amerikaanse) kilometers. Veel succes

Willem & Andrea van Webmart.nl, 15 januari 2010 11:25


Wat een prestatie Dave! Super veel succes gewenst!

De "Nieuws" categorie laat fijn je geschiedenis zien. TOP!

Frank&Silvia, 15 januari 2010 11:10


Veel succes in jullie nieuwe zaak in Valkenburg

Crew, 15 januari 2010 11:08


alvast gefeliciteerd met jullie nieuwe zaak
home

Laat ook een bericht achter

Laat ook een bericht achter

Velden met * zijn verplicht.